preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ivana Gundulića Zagreb

Login
PREHRANA I BORAVAK

UPLATNICE ZA 10. MJESEC

ZA PREHRANU I PRODUŽENI BORAVAK POSLANE SU NA E-ADRESE RODITELJA 

11. 11.


12. 11.

POSLANE SU UPLATNICE ZA PRODUŽENI BORAVAK ZA 5. I 6. MJESEC PREMA NAPUTKU GRADSKOG UREDA ZA OBRAZOVANJE


MOLIMO RODITELJE KOJI NISU DOBILI UPLATNICE DA SE JAVE U RAČUNOVODSTVO ŠKOLE.

 

TERENSKA NASTAVA

 

SLUŽBENI GLASNIK

PROGRAM JAVNIH POTREBA U OSNOVNOM ODGOJU I OBRAZOVANJU GRADA ZAGREBA ZA 2020. 

  • PREHRANA
  • PRODUŽENI BORAVAK
  • OLAKŠICE

 

KUĆNI RED ŠKOLE

VAŽNO!

PRILIKOM DOLASKA U ŠKOLU

PRATITE NAS

FACEBOOK STRANICA ŠKOLE

 


 

Kalendar
« Prosinac 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Korisni linkovi
ZAŠTITA

ŠTO NAPRAVITI U SLUČAJU POTRESA

PLAN EVAKUACIJE ZA NAŠU ŠKOLU

UČIONICE / ŠKOLSKO DVORIŠTE


UPUTE U SLUČAJU POTRESA - GRAD ZAGREB

PRIPREMI SE!

SEIZMOLOŠKA SLUŽBA


NETIQUETTE - ZAŠTITA NA INTERNETU


SVE ŠTO TREBATE ZNATI O PRANJU RUKU


U SLUČAJU SUMNJE NA COVID NAZOVITE:

 - OBITELJSKOG LIJEČNIKA

- ŠKOLSKOG LIJEČNIKA:

Služba za školsku medicinu

Laginjina 16

4843 049


 

JELOVNIK

od 30. 11. do 4. 12.

 

RADNO VRIJEME

RADNO VRIJEME RAVNATELJA I ŠKOLSKE PSIHOLOGINJE

SNIMI I UČITAJ QR KOD!


 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
IDEJE POKREĆU SRCE, SRCE POKREĆE SVE OSTALO
Autor: Zoran Čorkalo, 18. 9. 2019.

 
12. rujna učenici 3. a i 4. b razreda sa svojim su učiteljicama Henrietom, Silvijom, Vlatkom i Petrom proveli dan u Koprivnici na terenskoj nastavi u Podravci. Sastavni je to dio novog kurikula iz Prirode i društva, nastavne cjeline Gospodarstvo i dio je međupredmetnih tema Poduzetništvo te Osobni i socijalni razvoj. Lino je našim učenicima pričao priču o Podravci ... Sve je počelo 1934. s marmeladom od šljiva, a 1954. hrana je postala bolja zahvaljujući hrvatskoj znanstvenici Zlati Bartl koja je tvorac Vegete, začina koji se danas izvozi u 60 zemalja svijeta. Djeci je bila najzanimljivija priča o Čokolinu, o proizvodu koji je nastao 1970. godine. Saznali smo da postoji nova znanstvena teorija - čokolinologija koja objašnjava kako se priprema najbolji Čokolino. Najuspješniji Podravkin proizvod je Lino lada gold koja je ove godine nadmašila prodaju Nuttele. Na kraju Podravkine avanture naši su se učenici razveselili slatko-slanim poklonima u kojima su bili popularni Podravkini proizvodi.
Bio je to lijep početak nove školske godine! 





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju