preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ivana Gundulića Zagreb

Login
UPIS U 1. RAZRED

 

 

 

TERENSKA NASTAVA

 

SLUŽBENI GLASNIK

PROGRAM JAVNIH POTREBA U OSNOVNOM ODGOJU I OBRAZOVANJU GRADA ZAGREBA ZA 2018. 

  • PREHRANA
  • PRODUŽENI BORAVAK
  • OLAKŠICE

 

KUĆNI RED ŠKOLE

VAŽNO!

PRILIKOM DOLASKA U ŠKOLU

PRATITE NAS

FACEBOOK STRANICA ŠKOLE

 


 

Kalendar
« Prosinac 2019 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Prikazani događaji

Korisni linkovi
INFORMACIJE
JELOVNIK

od 9. 12. do 13. 12.

 

RADNO VRIJEME

RADNO VRIJEME RAVNATELJA I ŠKOLSKE PSIHOLOGINJE

SNIMI I UČITAJ QR KOD!


 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
IDEJE POKREĆU SRCE, SRCE POKREĆE SVE OSTALO
Autor: Zoran Čorkalo, 18. 9. 2019.

 
12. rujna učenici 3. a i 4. b razreda sa svojim su učiteljicama Henrietom, Silvijom, Vlatkom i Petrom proveli dan u Koprivnici na terenskoj nastavi u Podravci. Sastavni je to dio novog kurikula iz Prirode i društva, nastavne cjeline Gospodarstvo i dio je međupredmetnih tema Poduzetništvo te Osobni i socijalni razvoj. Lino je našim učenicima pričao priču o Podravci ... Sve je počelo 1934. s marmeladom od šljiva, a 1954. hrana je postala bolja zahvaljujući hrvatskoj znanstvenici Zlati Bartl koja je tvorac Vegete, začina koji se danas izvozi u 60 zemalja svijeta. Djeci je bila najzanimljivija priča o Čokolinu, o proizvodu koji je nastao 1970. godine. Saznali smo da postoji nova znanstvena teorija - čokolinologija koja objašnjava kako se priprema najbolji Čokolino. Najuspješniji Podravkin proizvod je Lino lada gold koja je ove godine nadmašila prodaju Nuttele. Na kraju Podravkine avanture naši su se učenici razveselili slatko-slanim poklonima u kojima su bili popularni Podravkini proizvodi.
Bio je to lijep početak nove školske godine! 





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju