preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ivana Gundulića Zagreb

Login
TERENSKA NASTAVA

 

SLUŽBENI GLASNIK

PROGRAM JAVNIH POTREBA U OSNOVNOM ODGOJU I OBRAZOVANJU GRADA ZAGREBA ZA 2020. 

  • PREHRANA
  • PRODUŽENI BORAVAK
  • OLAKŠICE

 

KUĆNI RED ŠKOLE

VAŽNO!

PRILIKOM DOLASKA U ŠKOLU

PRATITE NAS

FACEBOOK STRANICA ŠKOLE

 


 

Kalendar
« Srpanj 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Korisni linkovi
JELOVNIK

od 15. 6. do 19. 6.

 

RADNO VRIJEME

RADNO VRIJEME RAVNATELJA I ŠKOLSKE PSIHOLOGINJE

SNIMI I UČITAJ QR KOD!


 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
MJERE PREVENCIJE U NAŠOJ ŠKOLI
Autor: Zoran Čorkalo, 8. 3. 2020.

U skladu s preporukama u vezi prevencije širenja aktualne virusne bolesti (Covid-19) važno je skrenuti pozornost na načine postupanja u okviru naše škole. Ne treba širiti pretjeranu zabrinutost, no ne treba ni zanemarivati činjenicu da se bolest osim kod nas pojavila i u nama najbližim susjednim zemljama i da je broj oboljelih u porastu. Promjene nekih navika i ponašanja nužne su kako bismo prevenirali daljnje širenje bolesti.

U smislu točnog informiranja molim Vas da se isključivo držite naputaka i informacija koje su objavljene od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja, Ministarstva zdravstva, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Civilne zaštite.

Naputkom Ministarstva znanosti i obrazovanja odgađaju se sva organizirana putovanja u inozemstvo u sljedećih mjesec dana. Taj se naputak odnosi na organizirana školska putovanja, no ne možemo zanemariti pojedinačna putovanja u inozemstvo učenika i roditelja. Mole se roditelje koji planiraju put u inizemstvo da obavijeste školu o mogućim provjerama i naputcima od strane nadležnih tijela prilikom odlaska na putovanje ili povratka s putovanja. 

Također, mole se roditelji i pratitelji da bez potrebe ne odlaze do razreda i/ili drugih školskih prostorija, već da svoj dolazak u prostor škole ograniče isključivo na prostor ispred porte ili školsko predvorje izuzev u slučaju dolaska na individualne informacije i zakazane sastanke ili u slučaju pomoći pri nošenju stvari za roditelje prvašića ponedjeljkom i petkom - KAKO JE UOSTALOM NAVEDENO I U KUĆNOM REDU ŠKOLE!

Učenike bismo svakodnevno trebali upozoravati na važnost higijene. U tom ih smislu posebno upozorite na pranju ruku i nošenje papuča (ili nekog drugog oblika obuće za školu)!

U školi je pojačana pozornost na higijenu prostora, u sanitarnim čvorovima ne nedostaje sapuna i jednokratnih papirnih ručnika (kao što je i uobičajeno), a uskoro će u svaki sanitarni čvor i na pojedinim mjestima u školi biti postavljeni dozatori s dezinfekcijskim sredstvom.


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju