preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ivana Gundulića Zagreb

Login
TERENSKA NASTAVA

 

SLUŽBENI GLASNIK

PROGRAM JAVNIH POTREBA U OSNOVNOM ODGOJU I OBRAZOVANJU GRADA ZAGREBA ZA 2020. 

  • PREHRANA
  • PRODUŽENI BORAVAK
  • OLAKŠICE

 

KUĆNI RED ŠKOLE

VAŽNO!

PRILIKOM DOLASKA U ŠKOLU

PRATITE NAS

FACEBOOK STRANICA ŠKOLE

 


 

Kalendar
« Srpanj 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Korisni linkovi
JELOVNIK

od 15. 6. do 19. 6.

 

RADNO VRIJEME

RADNO VRIJEME RAVNATELJA I ŠKOLSKE PSIHOLOGINJE

SNIMI I UČITAJ QR KOD!


 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
RASPORED NASTAVE OD 18. DO 22. SVIBNJA
Autor: Zoran Čorkalo, 19. 4. 2020.

Od ponedjeljka, 18. svibnja ulazimo u 10. tjedan nastave na daljinu. Za nama je i jedan tjedan u kojemu smo za jedan dio učenika razredne nastave imali nastavu u školi. Planirano je da se na isti način nastava održi još jedan tjedan, dakle do 22. svibnja, a što će biti od 25. svibnja, nadam se da ćemo saznati na vrijeme kako bismo se mogli pripremiti za moguću drugačiju organizaciju. U proteklom tjednu, a tako će biti i u idućem tjednu od 18. do 22. svibnja, nastavu smo organizirali na način da ni učenici iz razrednih odjeljenja koji su došli u školu kao ni oni koji su ostali kući neće biti zakinuti. Naime, i za jedne i za druge nastava se i dalje odvija na daljinu, onako kako je to bilo za sve učenike do 11. svibnja, što znači da za učenike koji su došli u školu neće biti organizirano samo dežurstvo (odnosno čuvanje) kao što ni za učenike koji su ostali u svojim domovima nastava se neće svesti na praćenje nastave preko programa Škola na Trećem. Učenici koji dolaze u školu imaju nastavu u učionici Informatike gdje preko školskih računala prate nastavne sadržaje koje im postavljaju njihove učiteljice na već uobičajene platforme, a dežurna učiteljica u njihovu ih radu usmjerava i pruža podršku. Na taj način svi učenici prate nastavu na daljinu.

Učenici predmetne nastave dobivat će radne materijale i zadatke od svojih predmetnih učitelja po važećem rasporedu sati (RASPORED SATI), a učenici razredne nastave također po svom uhodanom rasporedu.

Na mrežnim stranicama Ministarstva znanosti i obrazovanja objavljeni su rasporedi nastavnih sati za izvođenje nastave na daljinu, kao i rasporedi emitiranja obrazovnih sadržaja putem televizijskih programa koje možete pogledati pod poveznicom RASPORED NASTAVE NA DALJINU.


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju